Christelijke verhalen

verhalen om je te raken

Een waargebeurd verhaal

februari 27, 2012adminVerhalen 76-90Reacties uitgeschakeld voor Een waargebeurd verhaal

Er was eens een ongelovig echtpaar dat een dochtertje had. Ze vertelden hun dochter nooit van de Heere Jezus. Op een avond, het meisje was 5 jaar oud, hadden de vader en moeder ruzie met elkaar. De ruzie liep zo erg uit de hand, dat de vader de moeder met een geweer, voor de ogen van het meisje, doodde. Toen de vader de moeder gedood had, doodde hij zichzelf. Het kleine meisje had alles zien gebeuren.  Het meisje was vanaf toen een wees, en werd aan pleegouders ‘geschonken’.

De pleegmoeder was een christin en nam de kleine mee naar de kerk. Toen de zondagsschool in die kerk weer begon, vertelde de moeder aan de leidster dat het meisje nog nooit iets van Jezus gehoord had en ze smeekte haar geduld te hebben met het meisje. Tijdens de les hield de leidster een plaat van de Heere Jezus omhoog en vroeg: “Weet één van jullie, wie dit is?”

Het kleine meisje stak haar vinger op en zei: “Ik! Dat is die Man, die mij in de nacht dat mijn ouders stierven, vastgehouden had.”

Volg ons via RSS feed. Both comments and pings are currently closed.

Reacties zijn gesloten