Christelijke verhalen

verhalen om je te raken

Draagt elkanders lasten

november 16, 2011adminVerhalen 61-75Reacties uitgeschakeld voor Draagt elkanders lasten

Tijdens de Vietnam-oorlog was een heel dorp op de vlucht voor de terreur van de communistische Viet-Gong. Veel mensen liepen te voet in een lange rij. In die rij liep een klein jongetje, hij was ongeveer 10 jaar, op zijn rug droeg het jongetje een kleiner jongetje van ongeveer twee jaar. Een man haalde het jongetje in en keek verbaasd, hij vroeg: ‘Zeg jongen, red je het wel met zo’n last op je rug?’. Het jongetje antwoordde: ‘Het is geen last, het is mijn broertje.’ Wat een wijs antwoord!

Draagt elkanders lasten, en vervult alzo de wet van Christus. Galaten 6:2

 

Volg ons via RSS feed. Both comments and pings are currently closed.

Reacties zijn gesloten